הקדמה
מסעדת גשן מנחלת בנימין, היא מסעדת בשרים כשרה. כבר נשמע מבטיח ^^.
המסעדה מדורגת בינונית עם שלושה כוכבים מ-26 מדרגים בתן ביס, מתוייגת תחת בשרים וים תיכוני.
ניתן לבחור מבין תריסר מנות עיקריות במחירים הנעים בין 44 ל-78 שקלים ושישה מנות ראשונות ב-30 שקלים בממוצע.
באתר המסעדה כתוב
"האני מאמין של גשן, הוא אוכל פשוט אך מענג, המבוסס על חומרי גלם איכותיים ביותר. מטבח המסעדה מביא לידי ביטוי בכל יום מחדש את שפע היצירתיות הגלום בו ואת טביעת ידו הייחודית, לצד הניסיון העשיר שלו בטיפול בבשר על סוגיו השונים."
לא ברור אם מדובר בהמצאה או בחוסר קשר אל המציאות, בכל מקרה - יצירתיות, איכות ועונג הם לא דברים שחווינו.
משלוח
הגיע לאחר שעה והיה בתשלום של שמונה שקלים - תן ביס קלאסי.
לא משהו מיוחד.
אריזה
אריזה סבירה.
המשלוח הגיע במספר שקיות נייר עם ידיות.
מנות עיקריות הגיעו בקופסת פלסטיק לשימוש חוזר.
סלטים הגיעו בקופסה חד פעמית בליווי רטבים בקופסאות קטנות.
הבורגר הגיע שלא בקופסא אלא עטוף בנייר כסף
ומבפנים בנייר עטיפה. ראינו אריזות טובות בהרבה מכך לבורגר.
מבחינת סכו"ם מצורף הסטנדרט המספק.
לא משהו מיוחד באריזה, סביר.
המנות
מנות עיקריות >> חזה עוף במרינדת ברביקיו ותבליני גשן - 44 ש"ח
מוגש עם שתי תוספות לבחירה, התוספות שנבחרו:: סלט ירוק, פאפאס פריטס.
מה שבולט הוא חוסר האחידות במנה - חלק מנתחי חזה העוף עסיסיים בעוד שחלקם יבשים לגמרי.
המרינדה בקושי מורגשת, מה שתורם לתחושת הצמא והיובש בגרון.
גם בתפודים ממשיכה אותה מגמה - חלקם עשויים כהלכה אך חלק לא מועט פשוט לא מוכנים.
דבר נוסף שעלה בראשי הוא שמאד סביר כי מישהו אחר שיזמין את אותה המנה יקבל אך ורק את הנתחים היבשים, אולי אני מברי המזל שזכו לנתח עוף סביר.
אם המקום מתהדר בנסיון שלו בטיפול בבשר אני מצפה ליותר. הרבה יותר.
ציפינו ליותר גם מבחינת הכמות שהיתה דלה בכל המנות - קמצני משהו.
גשן - זה פשוט לא מספיק.
ומשהו על הסלט:
חשבתם להעיף מבט על העלים לוודא שאין שם משהו שלא צריך להיות?
כמו פרחים למשל?
ציון 6.5
מנות הרעבים האחרים
כל העסקיות מגיעות עם שתי תוספות "לבחירה".
כולם "בחרו" את אותן שתי התוספות: סלט ירוק, פאפאס פריטס. מדוע?
מכיוון שאלו שתי התוספות היחידות שיש לבחירה. <אנחה>
מנות עיקריות >> שניצל פילה עוף בציפוי פנקו פריך - 44 ש"ח
מומחה השניצלים של לתת ביס הזמין את המנה הזאת וקבע כי השניצל מביך.
מרגישים כמעט כאילו אוכלים אך ורק ציפוי.
ציון 4.5
מנות עיקריות >> שניצל סינטה - 52 ש"ח
נתחי סינטה בציפוי פנקו פריך
הסועד הפחות בררן דווקא אהב את שניצל הסינטה.
ציון 8
מנות עיקריות >> קבבוני בקר וטלה - 44 ש"ח
כמות מביכה
ציון 6.5
מנות עיקריות >> פסטה פפארדלה - 42 ש"ח
רוטב פסטו ועגבניות מיובשות, מוגש עם שתי תוספות לבחירה
חסר רוטב.
ציון 6.5
לא היה מדיום אבל היה טעים
ציון 8
נקודות לחיוב
המקום כשר כך שהפעם שומרי הכשרות יסבלו מהאוכל בגללכם ולא להיפך
נקודות לשלילה
לא זול, לא טעים, לא משביע
הצעות לשיפור
אם אתם מתעקשים להמשיך ולהתקיים אז הורידו מחירים כי האוכל שלכם שווה פחות
ציונים
משלוח - 8
אריזה - 7
טעם - 6.66
כמות - 5
מחיר - 6
שורה תחתונה
המקום כושל ואין צורך להזמין ממנו שוב אי פעם
אבשלמ או מוות?
מוות כמובן
וסתם בלי קשר..
כל דבר שמשודר בערוץ 23, גם אם צולם השבוע, נראה כאילו הוא משנות ה-90.
מסעדת גשן מנחלת בנימין, היא מסעדת בשרים כשרה. כבר נשמע מבטיח ^^.
המסעדה מדורגת בינונית עם שלושה כוכבים מ-26 מדרגים בתן ביס, מתוייגת תחת בשרים וים תיכוני.
ניתן לבחור מבין תריסר מנות עיקריות במחירים הנעים בין 44 ל-78 שקלים ושישה מנות ראשונות ב-30 שקלים בממוצע.
באתר המסעדה כתוב
"האני מאמין של גשן, הוא אוכל פשוט אך מענג, המבוסס על חומרי גלם איכותיים ביותר. מטבח המסעדה מביא לידי ביטוי בכל יום מחדש את שפע היצירתיות הגלום בו ואת טביעת ידו הייחודית, לצד הניסיון העשיר שלו בטיפול בבשר על סוגיו השונים."
לא ברור אם מדובר בהמצאה או בחוסר קשר אל המציאות, בכל מקרה - יצירתיות, איכות ועונג הם לא דברים שחווינו.
משלוח
הגיע לאחר שעה והיה בתשלום של שמונה שקלים - תן ביס קלאסי.
לא משהו מיוחד.
אריזה
אריזה סבירה.
המשלוח הגיע במספר שקיות נייר עם ידיות.
מנות עיקריות הגיעו בקופסת פלסטיק לשימוש חוזר.
סלטים הגיעו בקופסה חד פעמית בליווי רטבים בקופסאות קטנות.
הבורגר הגיע שלא בקופסא אלא עטוף בנייר כסף
ומבפנים בנייר עטיפה. ראינו אריזות טובות בהרבה מכך לבורגר.
מבחינת סכו"ם מצורף הסטנדרט המספק.
לא משהו מיוחד באריזה, סביר.
המנות
מנות עיקריות >> חזה עוף במרינדת ברביקיו ותבליני גשן - 44 ש"ח
מוגש עם שתי תוספות לבחירה, התוספות שנבחרו:: סלט ירוק, פאפאס פריטס.
מה שבולט הוא חוסר האחידות במנה - חלק מנתחי חזה העוף עסיסיים בעוד שחלקם יבשים לגמרי.
המרינדה בקושי מורגשת, מה שתורם לתחושת הצמא והיובש בגרון.
גם בתפודים ממשיכה אותה מגמה - חלקם עשויים כהלכה אך חלק לא מועט פשוט לא מוכנים.
דבר נוסף שעלה בראשי הוא שמאד סביר כי מישהו אחר שיזמין את אותה המנה יקבל אך ורק את הנתחים היבשים, אולי אני מברי המזל שזכו לנתח עוף סביר.
אם המקום מתהדר בנסיון שלו בטיפול בבשר אני מצפה ליותר. הרבה יותר.
ציפינו ליותר גם מבחינת הכמות שהיתה דלה בכל המנות - קמצני משהו.
גשן - זה פשוט לא מספיק.
ומשהו על הסלט:
חשבתם להעיף מבט על העלים לוודא שאין שם משהו שלא צריך להיות?
כמו פרחים למשל?
ציון 6.5
מנות הרעבים האחרים
כל העסקיות מגיעות עם שתי תוספות "לבחירה".
כולם "בחרו" את אותן שתי התוספות: סלט ירוק, פאפאס פריטס. מדוע?
מכיוון שאלו שתי התוספות היחידות שיש לבחירה. <אנחה>
מנות עיקריות >> שניצל פילה עוף בציפוי פנקו פריך - 44 ש"ח
מומחה השניצלים של לתת ביס הזמין את המנה הזאת וקבע כי השניצל מביך.
מרגישים כמעט כאילו אוכלים אך ורק ציפוי.
ציון 4.5
מנות עיקריות >> שניצל סינטה - 52 ש"ח
נתחי סינטה בציפוי פנקו פריך
הסועד הפחות בררן דווקא אהב את שניצל הסינטה.
ציון 8
מנות עיקריות >> קבבוני בקר וטלה - 44 ש"ח
כמות מביכה
ציון 6.5
מנות עיקריות >> פסטה פפארדלה - 42 ש"ח
רוטב פסטו ועגבניות מיובשות, מוגש עם שתי תוספות לבחירה
חסר רוטב.
ציון 6.5
מנות עיקריות >> המבורגר כבש טקסני עם בצל ספרדי פריך מידת הצלייה שנבחרה:: מדיום. |
לא היה מדיום אבל היה טעים
ציון 8
נקודות לחיוב
המקום כשר כך שהפעם שומרי הכשרות יסבלו מהאוכל בגללכם ולא להיפך
נקודות לשלילה
לא זול, לא טעים, לא משביע
הצעות לשיפור
אם אתם מתעקשים להמשיך ולהתקיים אז הורידו מחירים כי האוכל שלכם שווה פחות
ציונים
משלוח - 8
אריזה - 7
טעם - 6.66
כמות - 5
מחיר - 6
שורה תחתונה
המקום כושל ואין צורך להזמין ממנו שוב אי פעם
אבשלמ או מוות?
מוות כמובן
וסתם בלי קשר..
כל דבר שמשודר בערוץ 23, גם אם צולם השבוע, נראה כאילו הוא משנות ה-90.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה