אתמול יצא לדרך פסטיבל טעם העיר, החמש עשרה במספר, כאשר השנה הוא חוזר אל עירנו תל-אביב!
התעמתנו עם הפקקים, נלחמנו על חניה ויצאנו אל הפסטיבל עם תחושת שליחות עצומה בליבנו ורעב בבטננו.
הנה סיקור קצר שאולי יעזור לכם לדעת מה לאכול או יותר על מה לוותר.
מסעדה: בוצ'רי דה ברילוצ'ה
סגנון: בשרים, ארגנטינאי
מקבלת תן ביס: כן, רק בישיבה
מה אכלנו
התמונה המקורית אבדה, מדובר בשחזור של סועד זר טוב לב. במקור השיפוד לא הגיע עם לחמניה אך כן עם תפוחי אדמה. הצ'וריסו הגיע בתוך לחמניה עם תפוחי אדמה בצד. |
הבשר טעים אבל קצת עשוי מדי ולעיס מדי.
רטבי הסלסה והצ'ימיצ'ורי מעט אנמיים.
התפוחי אדמה מצויינים וחבל שלא היה יותר מהם.
ציון 7
צ'וריסו בוצ'רי עם תפו"א - 25 ש"ח
מנה טובה ומשתלמת ששווה את הכסף.
הנקניקיה טעימה, איכות הבשר לא רעה וכנראה יותר איכותית ממה שציפינו לקבל.
הלחמניה רכה וטריה, גם החתיכה שנשארה ללא הנקניקיה נאכלה בהנאה.
אותם תפוחי אדמה רק שכאן היה הרבה יותר מהם.
ציון 7.5
מסעדה: דארנא
סגנון: מרוקאי
מקבלת תן ביס: לא
מה אכלנו
קוסקוס שבעת המינים -30 ש"ח
הקוסקוס יבש והתעורר חשד כי מדובר בקוסקוס מוכן משקית.
תבשיל הירקות טעים אך חסר עוד רוטב ולחות במנה הזו.
30 שקלים? לא שווה.
ציון 6.5
מסעדה: השדרה 34
סגנון: בשרים / דגים ופירות ים
מקבלת תן ביס: כן, גם במשלוחים
מה אכלנו
צלעות כבש ברגיל על מצע פלחי תפו"א מתובלים - 35 ש"ח
הבשר לא איכותי אך לפחות עשוי טוב.
קיבלנו כמות סבירה של שלושה צלעות קטנות.
התפו"א מצויינים - פריכים מבחוץ, נימוחים מבפנים ומתובלים טוב רק אל תשכחו להוסיף קצת מלח.
ציון 6
אז זהו, אחרי כל זה, חצי ליטר בירה ופחית בלו עם וודקה, שבענו.
אפילו מקום לקינוח לא נשאר.
כך שלא יכולנו לסקר את השאר. לא החרוז ממש לא היה מכוון.
לסיכום, מהדברים שאכלנו, לכו על הצ'וריסו ותשאירו מקום לדברים אחרים.
תהנו ואל תשכחו לספר לנו איך היה..
אני אהבתי מאוד את הביקורת! מאוד עניינית כפי שצריך!
השבמחק